19.7.2011

Orphan


Katottii äske emmankaa leffa nimeltä Orphan, ja saatiin vasta äsken tietää että tämä elokuva on k18. Siis oli ihan loistava, oikeesti, ehk yks parhaist leffoist minkä oon nähny, mut ihan hullun pelottava. Tää on siis kauhuleffa, tehty 2009. En ehkä ite kattois uusiks, oli senverra ahdistava, mut en kerro juonest enempää, kannattaa todellaki kattoo! Ihanan pelottava.

Jotenki ristiriitasta, illalla katotaa k 18 leffa, ja päivällä käytii sealifessa.. nojoo, se oli joku hetken mielijohde, 'hei, mennääks sealifee?', niinku aina. Mut onha se vieläki iha hieno paikka, täytyy myöntää. viimeks ku ite kävi siellä joku 3 vuotta sitte, ni oliha se iha fiksuu käydä kattelemas se läpi taas pitkästä aikaa.


tuossa ylemmässä kuvassa on minä ja Kuningasboa!
eks ookki siistiiiii! noei, mahtava kuningas siinäki, se nukku.

Ja tossa ylemmässä teen jotain ihme juttua mis otan jollai sudilla tota hiekkaa pois ton luurangon päältä vai mikä onkaa, enkä oikee tajunnu ton tarkotusta. mut hienon kuvan emma nappas!


mut hienoja kuvii saati otettua, ja oliha se hauskaaki, et ei iha turha reissu ollu...


...kunnes seottii totaalisesti ja käytettii kaikki rahat lintsin johonki pelijuttuihi, (joist ainoo oikeesti hyvä oli tanssimatto, tai se juttu jos tanssitaa) ja pelleiltii joka paikassa. perus me.

XOXO Boa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti