13.7.2011

By Boa

Tässä sitä makoillaan yhen toisen parhaan kaverin, emman, sängyllä ja dataillaa langattomalla verkolla. Oon vielä pikkase pihalla täst bloggailusta et mitä pitäis kirjottaa ja mitä ei mut no, eikai se haittaa.....


This day
joo eli Helsinkicup meneillää, joka on menny tähä mennes aiva surkeesti. Kaamee nöyryytys. Jote tänää joissai väleis tosi huono fiilis - kahen hävityn matsin takii, mut muute päivä on menny tosi hyvin. Näin oikeesti tänää MONIA komeita kundeja, ihme ja kumma! Nyt ei voi laulaa meiä omaa versioo David Guettan, Flo ridan, ja Nicki minajin where them girlz at - biisist, jos me lauletaa 'where them boyz at', koska hyvännäkösii jätkii ei löydy niinku mistää! mut siis tänää niit oli enemmän ku normaalisti. Toisaalt saatto johtuu siit et vietettii kokopäivä futiskentil...... ja hei, yks tositositosi komee, OI mitä silmänruokaa, ahhh, puhu mulle facebookissa, ja jopa omal alotteel! Edistystä. Tuli nyt tässä tekstissä aika paljoo juttuu pojista, mut no eipä mitää, kirjotan vaa asioist joist oon kiinnostunu...... eheh.


Fashion
Nii, fashion, oi ihanaa! Oltii emman kaa viimeviikol shoppailureissul virossa, ja sielt löyty kaikkee ihanaa! shortsit , lippis, toppi, t-paita, farkut, AIVAN IHANAT KENGÄT - jois on kultasta, joka on mun lempiväri, beessiä, joka on toine lempiväri, käärmeennahkaa, jota rakastan, ja ne on flipflopit!, ja paaaaaljon meikkejä. T-paitaki oli tosi kiva, ja sain imuroituu jostai netistä (okei, zaran sivuilta) kuvan siitä. Se on ihanan Rock-henkinen, ja se sopii tooosi hyvin pilottilasien ja punasten huulien kanssa!



Ja sitte pari päivää sittä kävin kattelemassa stadissa, helsingin keskustassa, alemyyntejä. Oikeestaa vähä yhen kaverin pakottamana, mut oli hyvä reissu. Käytii tosi monessa kenkäkaupassa, mut ei niis ollu mitää ostokelposta, koska mul on nyt just iha tarpeeks kenkii (voi ei, ei niit kyl oo ikinä tarpeeks....). Mutta löysin Gina Tricotista VAAN 9.90 € maksavan kahen sormen sormuksen, jos on käärme. Kuvaa tavallaa mua, tiäksä, käärme = Boa? heh. Okei myönnetää, vilma Tavallaa löys sen.. mut hei, mul on kuva siitäki!


Ja sitte vielä, joku toissaviikko ostettii 29.90 maksava Vogue vilman kaa. Ja joojoo tiietää, 'kuka hullu maksaa lehdestä 30 euroo!?!?1' mut hei c'moon, yli 300 sivua pelkkää muotia! ja vielä Winter 2012! niiku tiietää kaikki talven ja syksyn tyylit enne muita? se lehti on aivan ihana! Pari Vogue collections - fall winter 2012 PARIS, MILAN, LONDON, NEW YORK, 130 Designers, 2600 Looks, 1100 Accesories! OMG that's heaven! ainii btw toi alempi kuva on aivan kamala, yökbyök, mut siinä nyt sattuu olemaa kello semmone 5:00 am, että joo...


xoxo BOA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti