18.7.2011

normipäivä

Joo eli tänää oli ne siskon protu-juhlat, ja te tiiätte sen, ku juhlien keskipiste on joku muu ku sinä, ja oot ainoo lapsi siel sen sun siskos lisäks, ni et kui ulkopuoliseks tuntee ittensä? No mut, puheliaana ihmisenä ni tottakaiha mä puhuukki uskalsin. Tuli myös pidettyy hetki taukoo herkkulakosta, söin palan kakkuu ja suklaakonvehdin - ja kui pahaa se suklaa olikaa! hyi kamala. mut ainaki mul oli kiva mekko.



Ostin tuon lontoosta joku pari vuotta sitte, ja ihme ja kumma, se menee vieläki! Se on ehkä vähä turhan lyhyt juhlamekoks, mut ei se haittaa mitää. tää asu siis niissä protu-jutuissa.

yh ku tää lagaa!

                                                                                    
Ja sitte päädyin emmalle yöksi, ja look on tuollaine - se zaran Lauren Bacall-paita (love it) farkkushortsit ja semmone jännä vähä läpinäkyvä valee paita siinä päällä.



Ja tottakai, täytyy olla mansikoita, kesä ku on (ja herkkulakko.....) ja kone, jotta voi bloggailla, ja musiikki, tosi tärkeetä! ihanan chilli päivä oli, ja ainii, ei se orpokoti ollu todellakaa nii pelottava ku luulin sen olevan! se päätty tosi hyvin ja sillai. mut nytte ruvetaa kattelee jotai kauhuleffaa fin-tveestä, ja puheskelemaan pojista (i miss jalat alta-poikaa), niinku aina. mut tosi hyvä fiilis!




joo terve, tositositosi vanha biisi, mut oli pakko laittaa tää tähä, koska täst tulee mielee yks aiiva maailmanparas kaveri, ja tää soi muutenki pääs. tulee haikee fiilis ku ei oo nähny tätäkää tyyppii vähää aikaa.

XOXO Boa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti