29.10.2011

Gold dream

Niinku huomaa, vaihettiin vähän blogin ulkoasuu, ja siinä meni kyl yllättävän kauan nyt ku miettii. Mut hyvä tuli lopputuloksesta jote ei valittamista! 

Ajattelin kirjotella nyt vähän ku en oo oikeestaa ite postaillu ollenkaa näi kotona ollessa. Mutta että hyvin menee elämässä ja koulu rullaa raiteillaa, eikai siitä muuta. 

En oikeesti vaan ymmärrä. Mul on niinku suuri pakkomielle kaikkeen kultaseen ja kiiltävään. Rakastan säihkyviä asioita, kaikkee ihanaa, ja oon ettiny kultasia kenkiä ihan hirveen kauan, en ees muista millon alotin ettimisen, ja vihdoinki löysin sellaset. Ihanaa. I just..... love gold things, like more than nothing. 

Haluun linkittää tähän nyt tän biisin, en sen takii et rakastan kultasia asioita, vaan sen takii et rakastan tätä biisiä. Aivan hullusti, Thank you Tuikku(:


sitte jotai kultasta
Ja ainii, yks juttu vielä. Sain uuden koneen, joten nut on sitte helpompi kirjotella ku kone ei lagaa tasan yhtää. Että hyvä näin. Etiskelen jostai viel kuvan.Siis tollasen ylemmän sain, Macbook pron. Alempi ois kyllä ollu aika kiva, mutta ei kyl oo tässäkää mitää valittamista. 


Mutta, eikai mulla sitte muuta, Love you guys!


Thinkin' of you - BoaEi kommentteja:

Lähetä kommentti